ΔΕΥΑΛ

Απορρίφθηκε σήμερα η ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΤΑΓΗ που είχε κατατεθεί κατά της ΔΕΥΑΛ και του Δήμου που ζήταγαν α) τον καθαρισμό εντός 3 ημερών των δυο κεντρικών δεξαμενών, των δεξαμενών των υδρομαστεύσεων,β)την τοποθέτηση αναλογικών χλωριωντών για την χλωρίωση του νερού (όπως ζητάει η Περιφέρεια Πελοποννήσου),γ) να καταργηθούν όλες οι ακατάλληλες γεωτρήσεις,δ) να ελεγχθούν όλες οι κοινόχρηστες βρύσες,ε)να κοινοποιούν τις χημικές και μικροβιολογικές εξετάσεις,στ) να ανακοινώνουν ανά τακτικά χρονικά διαστήματα τα αποτελέσματα των μετρήσεων της ΔΕΥΑΛ,ζ) να εφαρμόσουν όλα τα μέτρα που ζητάει το τμήμα Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Πελοποννήσου. η) να υπάρχει επάρκεια νερού. Από τα παραπάνω καταλαβαίνεται ότι η προσπάθεια όλων αυτών των ανθρώπων που είναι ΕΝΑΝΤΙΑ σε όλα αυτά τα μέτρα δικαιώθηκαν, και θα πρέπει να τους το αναγνωρίσει η τοπική κοινωνία . Ελπίζουμε πλέον το θέμα του νερού να κλείσει οριστικά και στις 14/12/2017 που θα συζητηθούν τα ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΚΑ ΜΕΤΡΑ στο Πρωτοδικείο της Κορίνθου.

Υστερόγραφο
1) ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ;;;
2) Ελπίζουμε ότι όλοι αυτοί που θεωρούν ότι η σημερινή απόφαση τους προσβάλει ή τους αδικεί, να σταματήσουν ενοχλούν το σύλλογο και να κατάλαβαν που πρέπει να απευθύνονται.
3) Καταλαβαίνουμε απόλυτα όλους όσους έχουν τοποθετήσει φίλτρα νερού στο δίκτυο του σπιτιού τους και φωνάζουν ότι το νερό δεν έχει πρόβλημα.
4) Το να εκφοβίζεις μέλη του ΔΣ του συλλόγου είναι παρωχημένο, το έχουν κάνει και άλλοι, μην νομίζεις ότι πρωτοτυπείς.
5) Σε όποιον δεν του αρέσει αυτά που αναρτά ή δημοσιεύει ο σύλλογος, και πότε τα ανεβάζει στην σελίδα του ας διαγράφει από το f/b δωρεάν είναι.

No comments
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *