τουρ για Δελφίνια από τον όμορφο Σχίνο μας.

Ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Σχίνου «Τα Γεράνεια» διοργάνωσε πιλοτικά ένα διήμερο τουρ για Δελφίνια από τον όμορφο Σχίνο μας. Η ιδιαίτερη αυτή δραστηριότητα στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία καθώς όλα τα τουρ γέμισαν. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να εξυπηρετήσουμε όλους τους φίλους μας. Την επόμενη φορά!!!

Στόχος μας είναι η δημιουργία μιας πρωτότυπη δραστηριότητας στο Σχίνο που δίνει την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να δουν την περιοχή μας από μια άλλη οπτική γωνία. Να γνωρίσουν τα πανέμορφα κατατόπια της περιοχής μας (Αλκυονίδες νήσοι, σπηλιά της φώκιας κλπ) και να γνωρίσουν από κοντά τους πανέμορφους «Αγγέλους των θαλασσών», τα δελφίνια του Κορινθιακού.

Ο Κορινθιακός πρωτοτυπεί παγκοσμίως καθώς είναι το μόνο σημείο στον κόσμο που τα τέσσερα είδη δελφινιών τα οποία φιλοξενεί έχουν κάνει ειρήνη μεταξύ τους, έχουν δημιουργήσει κοινή γλώσσα και συζούν αρμονικά. Πουθενά άλλου στον κόσμο δεν θα δεις τα ζωνοδέλφινια, τα ρινοδέλφινα, τα σταχτοδέλφινα και το κοινό δελφίνι (το οποίο είναι ένα σπάνιο είδος) να συνυπάρχουν.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Νίκο Βογιατζάκη για την αφοσίωση του στα δελφίνια του Κορινθιακού. Ευελπιστούμε κάποια μέρα να αναγνωριστεί το έργο του και ο αγώνας του. Επίσης στους συγκυβερνήτες, τον Γιώργο και τον Άρη, που βοήθησαν τον Νίκο και ήταν εξαιρετικοί.

Ευχαριστούμε τον κόσμο για την ανταπόκριση και ελπίζουμε όλοι να έμειναν ευχαριστημένοι.

Πολλούς χαιρετισμούς από τους «Άγγελους των Θαλασσών»

Το ΔΣ του Εξωραϊστικού Συλλόγου.

No comments
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *