ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΤΚ ΠΙΣΣΙΩΝ

Σήμερα στις 11:30πμ πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση Κατοίκων της ΤΚ Πισσίων. Γύρω στα 30 άτομα, όλοι κάτοικοι Σχίνου, Βαμβακιές και Μαυρολίμνη έδωσαν το παρών, πράγμα το οποίο συζητήθηκε έντονα από πολλούς. Μάλιστα τέθηκε θέμα στην Γενική Συνέλευση πως δεν είναι σωστό να γίνεται η Γενική Συνέλευση στα Πίσα όταν όλοι οι κάτοικοι που λαμβάνουν μέρος είναι από τον Σχίνο, τις Βαμβακιές και την Μαυρολίμνη και ζήτησαν του χρόνου να γίνει στο Σχίνο. Δυστυχώς οι τρεις σύμβουλοι που ψήφισαν να γίνει η συνέλευση στα Πίσσια δεν ήταν παρών για να μιλήσουν με τους πολίτες.

Από τους φορείς παρών ήταν ο ο Σύλλογος Μαυρολίμνης και ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Σχίνου όπου κατέθεσαν και τα θέματα τους στην Γενική Συνέλευση.

Από την Δημοτική αρχή δεν υπήρξε κάποια αντιπροσώπευση όπως γίνεται συνήθως μέσω κάποιου Αντιδημάρχου, πράγμα που επέφερε δυσφορία στον κόσμο.

Παρών ήταν ο κ. Καραπανάγος, επικεφαλής της παράταξης “Αλλάζουμε Μαζί” και δημοτικός σύμβουλος Λουτρακίου ο οποίος μας τίμησε με την παρουσία του, άκουσε τα προβλήματα της περιοχής μας και για τα οποία είπε ότι θα βοηθήσει από την μεριά του και της παράταξής του να προωθηθούν στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Κάποια από τα προβλήματα που συζητήθηκαν ήταν το θέμα της υδροδότησης του Σχίνου και η κατασκευή ενός νέου και σύγχρονου δικτύου ύδρευσης, ο δρόμος Σχίνου-Αλεποχωρίου, η πλατεία και αν θα τελειώσει το έργο αυτό, τα κονδύλια για την αποκατάσταση του οδικού δικτύου εντός του οικισμού, ο αγωγός των ομβρίων ο οποίος είναι ακόμα βουλωμένος και δεν λειτουργεί, ο δρόμος στο Καλογέρι, ο δρόμος για Στραβά, ο οδοκαθαριστής, η έλλειψη εκδηλώσεων από τον Δήμο Λουτρακίου στο Σχίνο και πολλά άλλα.

Παρακάτω είναι και η επιστολή που κατέθεσε ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Σχίνου για τα πρακτικά της Γενικής Συνέλευσης και κάποιες φωτογραφίες από την συνάντηση.

No comments
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *