ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΣΤΟ ΣΧΙΝΟ 19/9 (Τελευταία ενημέρωση 18:00μμ)

19/9/2020

18:00μμ – Δεν είχαμε άλλη βροχή από το μεσημέρι που σταμάτησε.  Η συννεφιά φαίνεται να σπάει κατά διαστήματα και επικρατούν χαμηλοί άνεμοι γύρω στα 2 μποφόρ.. 

14:30μμ – όλα δείχνουν ότι η βροχή ίσως να σταμάτησε οριστικά αφού δεν έχει βρέξει άλλο.  Υπάρχει αυξημένη συννεφιά  και άνεμοι γύρω στα 3-4 μποφόρ.  Θα δείξει στην πορεία.  Πάντως μπορούμε να πούμε ότι πότισε καλά η σημερινή βροχή.

12:30μμ – Η βροχή σταμάτησε εδώ και λίγα λεπτά. Επικρατούν άνεμοι γύρω στα 3 μποφόρ.  Δεν έχουμε κάτι ανησυχητικό στην περιοχή μας μέχρι στιγμής.

11:00πμ – Η βροχή συνεχίζεται ασταμάτητα από τις 9:00 που ξεκίνησε πότε δυνατά πότε ποτιστικά. Επικρατεί σχεδόν άπνοια. Μέχρι στιγμής έχει εξελιχθεί σε μια πολύ καλή ποτιστική βροχή που θα βοηθήσει και τις ελιές.

09:00πμ – Ξεκίνησε σχετικά δυνατή βροχή αυτή τη στιγμή χωρίς αέρα, σχεδόν άπνοια.  

07:30πμ – Ο καιρός έχει αλλάξει με αυξημένη συννεφιά και αέρα που φτάνει τα 3-4 μποφόρ, χωρίς όμως βροχή μέχρι τώρα.

18/9/2020

22:00μμ – Συνεχίζει να επικρατεί ηρεμία και άπνοια χωρίς βροχή μέχρι και αυτή την στιγμή χωρίς να δείχνει σημάδια επιδείνωσης του καιρού.

20:15μμ – Άπνοια επικρατεί αυτή τη στιγμή με αυξημένη συννεφιά. Δεν έχει βρέξει μέχρι τώρα καθόλου εκτός από λίγες ψιχάλες που έριξε το πρωί και λίγο το μεσημέρι. Μέχρι στιγμής έχουμε απόλυτη ηρεμία στο Σχίνο.

17:15μμ – Ο καιρός συνεχίζει μέχρι τώρα να είναι πολύ ήπιος. Για αρκετές ώρες τώρα επικρατεί ηλιοφάνεια χωρίς αέρα ή βροχή. Δεν έχουν υπάρξει ακραία καιρικά φαινόμενα στην περιοχή μας μέχρι τώρα από τον μεσογειακό κυκλώνα.

9:15πμ – Ο καιρός συνεχίζει να είναι ήπιος. Το ψιλόβροχο έχει σταματήσει εδώ και αρκετή ώρα. Υπάρχει αυξημένη συννεφιά με αέρα γύρω στα 3 μποφόρ ανά διαστήματα. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι το ανησυχητικό.

8:00πμ – Ξεκίνησε να ψιχαλίζει. Υπάρχει αυξημένη συννεφιά, όχι πολύ έντονη ακόμα. Ο αέρας είναι γύρω στα 2-3 μποφόρ ΝΔ. Δεν υπάρχουν έντονα καιρικά φαινόμενα.

No comments
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *