Ανύψωση υδρομέτρων πόσιμου νερού ΔΕΥΑΛ-Αγ. Θ.

Κατόπιν επικοινωνίας μας με την ΔΕΥΑΛ για το θέμα των υδρομέτρων, σας ενημερώνουμε ότι όσοι επιθυμούν μπορούν να αιτηθούν στην ΔΕΥΑΛ ώστε την ανύψωση του υδρομέτρου να επαλειφθεί η εταιρεία. 

Το κόστος για την ανύψωση του ρολογιού θα είναι 50,00 ευρώ τα οποία θα προστεθούν στους επόμενους λογαριασμούς.

Η αίτηση θα πρέπει να συμπεριλαμβάνει τα εξής:

Από: Ονοματεπώνυμο, Διεύθυνση ακινήτου, τηλέφωνο επικοινωνίας.

Προς: ΔΕΥΑΛ-Αγ. Θεοδώρων

Θέμα: Αίτημα ανύψωσης υδρομέτρου οικίας μου από την εταιρεία σας.

1 – Αριθμό καταναλωτή (βρίσκεται πάνω αριστερά στον λογαριασμό σας)

2 – Αριθμό Υδρομέτρου

Το παρακάτω κείμενο :

«Παρακαλώ όπως προβεί η  εταιρεία σας στην ανύψωση του υδρομέτρου την οικίας μου που διατηρώ στο Σχίνο, Κορινθίας, και τα έξοδα να επισυναφτούν στους επόμενους λογαριασμούς»

Την αίτηση μπορείτε να την παραλάβετε από τα γραφεία του Συλλόγου μας ή να την κατεβάσετε από εδώ  ή να φτιάξετε μια χειρόγραφη  και να την καταθέσετε στην υπηρεσία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο panteleon@deya-loutraki.gr ή μέσω φαξ στο 27440 69553

Όσοι δεν έχουν πρόσβαση στο ίντερνετ μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας και να σταλεί η συμπληρωμένη αίτηση από τα γραφεία του Συλλόγου μας.

Ο Σύλλογός μας εξετάζει και την περίπτωση συνεργασίας με ιδιώτες υδραυλικούς που θα αναλάβουν την αλλαγή υδρομέτρων μαζικά για τα μέλη του Συλλόγου μας ώστε να πετύχουμε μια καλύτερη συλλογική τιμή. Θα σας ενημερώσουμε όταν έχουμε περισσότερες πληροφορίες.

Για περισσότερες πληροφορίες ή απορίες μπορείτε αν επικοινωνήσετε μαζί μας ή με την ΔΕΥΑΛ-Αγ. Θ. στο Τηλ.: 27440 69551 – 2

No comments
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *