ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ» κ. ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΟΥ ΣΤΟ ΣΧΙΝΟ

Προς όλα τα μέλη του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Σχίνου Κορινθίας «Τα Γεράνεια», σας ενημερώνουμε ότι σήμερα Σάββατο 29-05-2021 και ύστερα από δική του πρωτοβουλία και  κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας μαζί μας, συναντηθήκαμε στα γραφεία του Συλλόγου μας μαζί με τον κ. Ιωάννη Καραπανάγο, επικεφαλή της δημοτικής παράταξης “Αλλάζουμε μαζί”.

Ευχαριστούμε τον κ. Καραπανάγο για την ευαισθησία που τον διακρίνει, αφού μας έφερε και ζωοτροφές για τα τραυματισμένα ζώα και τον ευχαριστούμε θερμά, αποτέλεσμα της φωτιάς των Γερανείων που έπληξε την περιοχή μας το βράδυ στις 19/5/2021.

Ο κ. Καραπανάγος είναι ο μοναδικός επικεφαλής δημοτικής παράταξης του Δημοτικού Συμβουλίου Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων μέχρι στιγμής,  που επικοινώνησε μαζί με τον Σύλλογό μας, μάλιστα είναι η δεύτερη φορά (η πρώτη ήταν τις πρώτες ημέρες της φωτιάς) και θέλησε να ενημερωθεί, να ακούσει και να βοηθήσει όπως μπορεί. Μάλιστα ήταν εδώ μαζί μας τις πρώτες 48 ώρες της φωτιάς και βοήθησε με την εμπειρία και τις γνώσεις του σαν πρώην αστυνομικός με διεθνή καριέρα.

Συζητήσαμε τα σοβαρά θέματα που μας απασχολούν άμεσα, όπως τα αντιδιαβρωτικά και αντιπλημμυρικά έργα και μελέτες, ο δρόμος Αλεποχωρίου – Σχίνου, καθώς και οι δασικοί, και αγροτικοί δρόμοι που χρίζουν άμεσης συντήρησης στην άκαυτη περιοχή, στην έλλειψη αντιπυρικών ζωνών, και βέβαια στην έλλειψη πυροφύλακα, και πρόσβασης στο πυροφυλάκιο Π3 του Σχίνου.

Ο κ. Καραπανάγος δήλωσε παρών σε ότι χρειαστούμε και θα παραμείνει σε επικοινωνία μαζί μας.  Τον ευχαριστούμε θερμά για το ενδιαφέρον του σε αυτή την τόσο σημαντική  καμπή της ιστορίας της περιοχής μας.  Χρειαζόμαστε την συμπαράσταση όλων όσων θελήσουν να είναι δίπλα μας.

No comments
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *